Monday, April 23, 2007

mäyh

Niin.

Sitten viimekerran on tapahtunut about seuraavanlaista:

Isoimmat kouluhommelit on nyt tehty. Enään on oikestaan finalssit, elikkäs viimoset tentit tehtävä, sitten olisivat akateemiset pyristelyt tältä keväältä pyristelty. Taitaa olla 3 koetta edessä, joista yksi on mallia sellainen että se tehdään kotona, yksi on noin 5 kappaleen alueelta (eli ei paha) ja yksi sitten jossa kysellään koko kurssin asiat läpi. Eiköhän nuo tuosta hoidu.

Tämä viikonloppu meni sitten Atlantassa. Iso kaupunki, isot ruuhkat. Kun perille päästiin, otettiin siinä sen suurempia stressaamatta ilta. Tutustuttiin muutamaan brasialialaiseen kaveriin, joiden kanssa tuli sitten aikaa vieteltyä. Lauantaina kuuden hengen seurueemme siirtyi kaupungin läpi kävellen Martin Luther Kingin haudalle ja muistomerkille. Siellä kateltiin yks dokkari, käveltiin ympäriinsä ja napsittiin kuvia jne. Siintä sitten keskustaan, cnn:n pytingille ja stadikoille yms. Illalla taas Hostellin (erinomainen paikka, mukavat immeiset ja hyvät tilat yms)parvekkeella istuskelua ja siintä sitten viihteelle. Sunnuntaina tarkastettiin the sundial, joka jossain 77 kerroksen tienoilla oleva ravintola, joka pyörii ympyrää. Sieltä näki kivasti kaupunkia. Tämän jälkeen tsekkailtiin isohko puisto toisella puolella kaupunkia, ja sitten kotia ajeltiin. Kelit oli mahtavat, jossain 28 asteen tienoilla varmaan mentiin. Hyvä keikka.

Uutta viikkoa pukkaa taasen. Viimeinen viikko, kun kurssit vielä pyörii, ens viikolla on sitten viimeisten tenttien aika. Turkan kanssa saatin vähän jo kuvoita selviteltyä. Amerikan valloitus alkaa siten, että minä siirryn Knoxvilleen, josta bussi vie meidät Nashvilleen. Tuolla kun on pari päviää vietelty, niin lentää kone vie meidät pahuuden pesään, eli Las Vegasiin. Siellä neljä yötä, ja lento kohti San Fransiscoa. Kun hipit alkavat käydä hermoille, otetaan suunnaksi Los Angeles. Tämä väli luultavimmin bussilla, myös auton vuokraaminen olisi vaihtoehto. Los Angelesista sitten San Diegoon, ja tuolta kenties Chigagoon. Loppuosa vielä vähän auki, ja toistaiseksi on liput sun muut varailtu tuonne Vegasiin asti. Eiköhän tästä vielä hyvä saada, toivotaan että rahat riittää.

Suomeen sitten joskus väillä 26-28 päivä varmaankin. Pistäkää korvan taakse, ja laittakaa saunat tulille. Tästä saadaan hyvä aasinsilta siihen, mitä Suomesta ikävöin ja kaipaan:

Itsestäänselvyydet:

- Iskä, äippä ja sisko (perhe siis hienosti sanoen)
- Toverit ja sukulaiset sun muut
- Ruisleipä (tää pitää aina näissä listoissa sanoa)
- Sauna (arviolta 114 päivää nyt ilman saunaa)

Muut sekalaiset:
- Julkinen liikenne
- Akateeminen vapaus (täällä niin hirveesti noita tunteja saa skippailla)


Varmaan tuosta listasta nyt jotain jäi sanomatta, enpä nyt vaan heti keksi enempää. Eipä juuri koti-ikävää ole ollut, sen verran hyvin olen täällä viihtynyt. Vähän kuin lomalla olisi ollut. Mutta onhan se silti mukava tulla kotio.

Mutta nyt liikkeelle, kirjoittelen lissää kun asiaa taas on.

No comments: