Thursday, March 29, 2007

Ihq.

Tervehdys rakkaat kuulijat! Pahoittelut että päivitystahti on ollut hitaanpuoleista, mutta viikko on ollut kovasti kiireinen. Kouluhommia on painettu niska väärällä, mutta tänään helpottaa ainakin hetkiseksi. Eilen oli yks tentin tapainen, tänää palauteltiin taas raporttia yms. muuta mukavaa. Maanantaina pitäisi esitelmöidä aiheesta Customer satisfaction, pitäisi powerpointit ym jossain välissä vielä tempasta. Kenties huomena, Luultavasti sunnuntai illalla.

Muttas. Viikonloppu oli Great success! Mukava oli Turkkaa nähdä, ja muu knoxvillen ulkomaaan elävistä koostuva posse oli myös oikein mukava kohdata. Kaupunki oli oikein mukava keskustoineen kaikkineen, ja University of tenneseen kampuskin kierreltiin siinä pikaisesti. Niillä on ulkouima-allas, olen kateellinen.

Hostelli oli myös pop. Vaikea löytää, mutta oikein viihtyisä. Aivan interstate 40:n vieressä, mutta ei onneksi haitannut nukkumista tms. Seutu oli ehkä vähän hämärää, piti vakuutta tytöille että minulla on tarvittavat ninjataidot joilla pitää epäilyttävät tyypit kaukana. No ei se nyt oikeesti paha ollut, pari hylättyä taloa kyllä siinä vieressä. Omistajatkin olivat mukavia, 61-vuotias Al niminen herrasmies ajelutti meitä paikasta toiseen, ja huolehti muutenkin että viihdyimme. Keskusta oli noin 10 - 15 minuutin kävelymatkan päässä, eli ei paha siinäkään mielessä.

Kohta on pääsiäinen, ja myös juhlapyhien suunnitelmat selkiytyivät mukavasti tuolla Knoxvillessä (parhaat päätökset syntyvät aina pikaisesti). Suunnaksi otetaan Turkan ja parin muun hepun kanssa iso omppu, elikkäs New York. Ei ollenkaan paha, olen melkoisen täpinöissäni. Lennot edestakaisin kustansivat minulle 270 dollaria, joka olisi kai noin 220 euroa. Ihan siedettävää. Hostelli on buukattu, 35 dollaria yö, ja sijainti Times Squarella. Ei siis pahalta kuullosta sekään. Hyvältä tuntuu myös ottaa pari ylimääräistä vapaapäivää koulusta, varsinkaan kun opettajat eivät vastustaneet. Nyt pitää vaan jotenkin selvitä Ashevilleen, josta lento lähtee ensi keskiviikkona (4.4) klo 6 aamulla. Avot.

Kolme koulupäivää ja noin 7,5 tuntia kouluttautumista, ja sitten menoksi. Rokrok, yksi kaupunki saadan ruksittua "paikkoja joissa on pakko käydä ennen kuolemaa" listalta. Jäljelle jääkin sitten enää mm. Lontoo, Barcelona, Tokia, L.A, Sydney, Amsterdam, Rooma, Manchester ja Keuruu.


Täksi viikonlopuksi ei ole kummempia suunnitteilla. Huomena olisi kyllä Glo-Ball, eli tuollainen kansaivälinen pukujuhla, jonka kv. osaston Beth Walden järkkää. Eli ei muuta ku pukua päälle (ei tullu turhaan otettua siis mukaan) ja krakaa kaulaan(Ostin uuden, Väiski vemmelsääri kraka saa väistyä) ja joraamaan. Loppu vloppu varmaan sitten ihan vaan lööbaten, ja New yorkkia odotellen.

Jepjep.

No comments: