Saturday, February 17, 2007

Een berichtje van een Amsterdammer..mooiste stad in de wereld!!!

Hallo Allemaal!!

Op onze introductiedag bleek Nederland goed vertegenwoordigd..maar liefst 4 nederlanders..dat vond Simo iets minder, want de eerste dagen begreep hij helemaal niks van ons gebrabbel!! na een paar dagen begon hij zelfs fins in zichzelf te praten in de hoop dat hij ons net zo erg kon irriteren als wij hem! Maar wat wij van simo kunnen zeggen is dat hij een zeker toffe gast is! zijn humor is echt geweldig, droger dan droog!! Vooral zijn grapjes om zijn enorme wens, voor het eind van het semester die mooie auto te vinden, maakt ons vaak aan het lachen!!
En natuurlijk de befaamde zin: `those bastards` als iemand anders wel een lift naar Asheville heeft geregeld, horen we dan ook vaak! Maar ondanks het gebrek aan vervoer hebben ik echt heel veel lol met hem...naast de vele gesprekken (vooral over de manier hoe we toch wel aan een auto kunnen komen) en de avonden dat wij op zijn kamer zitten om te genieten van al zijn soorten bieren zijn echt top!!
Een ding moeten jullie wel even vragen als hij terug komt en of hij nog een keer `the off-campus dance`kan doen..als we dan eindelijk een auto hebben geregeld, zelfs als we alleen naar walmart gaan, is dat het eerste wat moet gebeuren!!

Hoop dat jullie een manier vinden om dit te vertalen en misschien kom ik nog een keer richting Finland om het uit te leggen..Simo zegt namelijk al vanaf dag 1 dat hij deze zomer naar Amsterdam komt, dus misschien dat een tripje Finland daar tegen over staat!!

groetjes Malou

No comments: