Monday, February 5, 2007

Superbowl, böhe

Superbowl oli eilen. Katselin sen tuossa naapurihuoneessa pizzaa ja sipsejä samalla suuhuni survoen. Ei ole tullut aikasemmin katseltua, ja voi myös olla että ei oli viimeinen kerta kun tuota spektaakkelia katselin. Ei oikein sytyttänyt, ei minua eikä muitakaan sitä kanssani katselleita. Urheilu tuppaa olemaan vähän tylsähköä, jos lopputuloksella ei ole sinulle mitään väliä. Enkä nyt vielä oikein ole vakuuttunut jenkkifutiksesta lajinakaan. Jotain siinä kuitenkin täytyy olla, sen verran se on täällä suosittua.

Soccer, elikkäs jalitsu, on edelleenkin se ainoa oikea urheilu. (sitä ei vaan täällä ihan hirveästi näe)

Viikko sitten sunnuntaina tuli oltua metsässä. Noin 45 minuutin ajomatkan päästä löytyi mukava luontopolku, jota vaeltelimme edestakaisin noin 4 tunnin verran. Tuon polun varrelta löytyi kolme vesiputousta/koskea, jotka olivat vallan hienoja. Isoin näistä oli todella vaikuttava, semmoinen ehkä noin 25 metriä korkea. Oli kaiken kaikkiaan erittäin mukava keikka, pitää yrittää useamminkin tuollaisia.

Kouluhommat alkavat painaa päälle. Pitää jatkuvasti keksiä lisää tekosyitä ja keinoja vältellä työntekoa. Tämä ja seuraava viikko olisivat kohtalaisen kiireisiä, eli jossain vaiheessa on pakko kyllä vähän tempasta tuon koulutuksen eteenkin.

Valokuvia on hallussa, yritän laitella jossain välissä tuonne linjoille. Ilmoittelen siitä sitten tarkemmin, ja pistän osoitetta.

No comments: