Tuesday, February 13, 2007

Kaikenmoista

Päivää.

Suunnilleen viiko taitaa olla aikaa edellisestä raportoinnista, joten tässä taasen uutta asiaa:

Viime viikko oli oikein mukava, vaikkakin hieman kiireinen. Oli testiä ja piti raporttia palautella. Testi/tentti/koe/mikälie, meni oikein hyvin, moniarvaustaitoni johdattivat minut luokan parhaaseen arvosanaan. Nyt voi taas muutaman tehtävän lööbailla, kun tuosta noita pisteitä ropisi... Raportti jonka palautin, ei sitten taas ollut kovin kummoinen, katotaan millaista palautetta tulee. Yleisestiottaenhan tuntuu että ei täällä ihan samantasoisia tuotoksia odoteta kuin LUT:ssa, mutta kahtellaan nyt. Opettajastahan nuo aina paljon myös riippuu.

Tiistaina käytiin muutaman toverin kera katsoma Vagina Monologues, elikkäs Vagina monologit. Tuskinpa olisi muuten tuonne tullut eksyttyä, mutta sen ohjasi kv. Osastolta tuttu Beth Walden (Vallan mahtava tyyppi, jonka mielestä about kaikki asiat ovat mallia "Awesome"), eli tavallaan niinkuin tuki mielessä oltiin liikenteessä. Eihän siinä mitään, oli todella positiivinen yllätys ja erinomainen paketti kaikenkaikkiaan. Sai nauraa aika pirusti, ja mukana oli myös vakavampaa asiaa. Ja lipputulotkin menivät hyväntekeväisyyteen, joten avot.

Loppuviikko meni sitten vähä rennommin, yleistä hengailua ja mm. Borat käytiin vilkaisemassa tuolla yliopiston leffateatterissa(2 $ lippu, sisälten limpparin ja popcornit, ei paha). Lauantaina ajeltiin Ashevilleen, ja käytiin jo kertaalleen tutuksi tulleella ostarilla ostelemassa. Mukaan tarttui taas uutta päälle pantavaa, mutta rahaa nyt ei onneksi mennyt aivan valtavia summia. Illalla lyötiin sitten Jytä & Boogie vaihde päälle, ja ajeltiin takaisin Ashevilleen Scandals nimiselle klubille. Kuulema paras klubi tuossa kaupungissa, jippo vain siinä että se on Gay-klubi, eli jotain vähän erilaista oli luvassa. Ennen tuonne siirtymistä heiteltiin arvaukset kuinka monta kertaa kutakin porukan miespuolista henkilöä yritetään iskeä. Arvaukset menivät melkolailla metsään, ilmeisesti pysyttiin sen verran tiukasti samassa ryhmässä, ettei ketään yritetty sen kummemmin lähestyä(Aleksi olit oikeassa, puhdas 0...). Hyvä meininkihän tuolla kaikenkaikkiaan oli, vähän erilaista kuin vaikkapa seurahuoneella. Drag-showkin nähtiin.

Kimille yritin löytää tuliaista tuon klubin pienestä myymälästä, mutta ei löytynyt oikein mitään kivaa. Valitan. (Sitä yhtäkään mikä löytyi, tuskin olisitte seinälle laittaneet)

Uutta viikkoa pukkaa. Eihän siinä mitään, Spring break lähestyy, vähän pitäisi vielä sykkiä. Auton ostelu suunnitelmat ovat loikanneet tässä parin viimepäivän aikana aika vahvasti eteenpäin, ja yritään porukalla ostaa joku 500 - 700 $ maksava mobiili, jotta voidaan vähän reissata ja katella paikkoja. Omat jekkunsahan tuossa vielä on, ajokortti - ja vakutuus asiat vaativat vielä vähän perehtymistä ja vaivaa. Mutta toivotaan että saadaan jotain aikaiseksi, kyllä se kiesi melkolailla elämää helpottaisi. Sillä olisi sitten hyvä pörräillä suurempiin kaupunkeihin tässä lähellä ja vähän kauempanakin, bensakaan kun ei täällä paljon maksa.

Ja jos auto saadaan hankittua, toivotaan että se myös kestää ehjänä seuraavat pari kuukautta. Ei olisi mukavaa korjauksiin raha uhrailla.

Eikai tässä muuta, kai tuossakin jo tarpeeksi oli?

ps. Vanhemmat, olisin vienyt sen paketin tänään postiin, mutta satoi niin maan vietävästi. Yritän huomena, paremmilla ilmoilla. Malttakaa!

No comments: