Sunday, February 18, 2007

Juu

Laitetaan suomeakin vähän.

Edelliset kaksi postausta ovat Charlotten ja Maloun käsialaa, eikä minulla juuri ole tietoa mitä niissä lukee. Ilmeisesti tuossa Charloten omassa sanotaan että olen mukava, joten rok rok. Maloun jutussa kai puhutaan jotain auton ostamisesta ja meidän off-campus tanssista, joka pyritään vetäsemään aina ku päästään täältä jonnekin wal-marttia kauemmas.

Juu, Autoa emme ole enää ostamassa. Liikaa vaivaa, liikaa hintaakin, riskejä jne. Lähinnä liikaa vaivaa. Mutta vuokraillaan sitten aina autoja, kun halutaan käydä noita muita kaupunkeja kahtelemassa.

Mitäköhän. Aika perus viikko. Yhet mukavat bileet torstaina, sellaista elokuvista tuttua college meininkiä. Keg löytyi, elikkäs se kaljatynnyri. Tuli kokeiltua keg standiakin, eli kaks kaveria nostaa jalat kohti taivasta, ja sitten siinä melkein ylösalaisin vedetään juomaa suoraan letkusta. Hupaisaa. Lisäksi niillä oli siellä semmonen mukava nuotio takapihalla, tuli ihan juhannusfiilikset.

Muuten on tullut jo vähän tavaksi hengailla viikonloppuisin iltaisin täällä minun kämpillä, kuunnella musiikkia ja ottaa muutama olut, istua iltaa. Siihen sitten aina jotain pientä lisäksi, ei pöllömpää.

Spring breakki lähestyy vaan kokoajan, enää pari viikkoa olisi taisteltava. Muutama testi, pari reporttia/paperia ja pari quizzia pitäis vielä tempasta ennenku loma alkaa. Ens viikonlopuksi ei vielä oikein suunnitelmia ole, katotaan mitä keksitään. Breakin jälkeen sitten pitää tarkastaa Atlanta ja Charlotte ainakin, joku halusi New Orleanssiin mennä. Onhan tässä paikkoja mitä tarkastaa. Knoxvilleenkin pitäisi päästä jossain välissä, Vuoksialan sankaria morjestamaan. Hän varmaan piakkoin reportoi New Orleanssin tapahtumista, niin hyvistä kuin huonoistakin.

Muttas juu, kirjotellaan lisää kun asiaa taas on. Taistelkaa.

No comments: