Monday, February 26, 2007

Perusvääntöä

Miksi tekisi jotain hyödyllistä (kouluhommia) kun voi kirjotella blogia?

4 päivää olisi koulua jäljellä ennen spring breakkia, ja näihin neljään päivään mahtuu yksi middterm (elikkäs tentin tapanen), yks isompi raportti mikä pitäisi palauttaa, pari pientä sekalaista juttua. Siitä lähetään, että tuo koe on yhtä helppo kuin edellinenkin saman kurssin koe, eikä siitä tarvi turhia stressata (1x2, pennit miljoonaks jne.) Raporttia tarvisi sitten kirjoitella Kiinan taloudesta, eiköhän sekin jotenkin saada riipastua kokoon. Paljon vaan taulukkoja ym jotka viel tilaa ja saadaan sivut täyteen.

Lauantaina alkaisi sitten noin 10 tunnin ajomatka kohti Floridan lämpöä(toivottavasti sitä piisaa). Ei kuullosta ollenkaan hullummalta. Vaikka koulu nyt ei täällä niin kauheasti ole rasittanut, on loma kuitenkin aina lomaa. Ja biitsi ei kuullosta ollenkaan pöllömmältä, kun on vielä kaikkien kuullut tuota kyseistä rantaa kehuvan.

Viime viikko ja vloppu oli aika perusvääntöä. Launtaina oltiin 80-luvun teemabileissä, tosin kukaan ollut kertonut meille että tuo teema oli peruttu. No, oli meitä sentään 4 jamppaa jotka vähän haki tuota tyyliä. Ennen tuonne tsembaloihin siirtymistä ottiin Guillermon kanssa Edward 40' handsit, eli teipattiin kaksi 40 ounssin cobra pulloa (malt liquier, 6 %) käsiin jeesusteipillä. Ideana on se, että pullot tyhjennetään ennenkuin voi mennä vessaan. Tai jos vessaan haluaa mennä, niin tarvii kyllä apua joltain toiselta, koska molemmat kädet on siis napakassa paketissa. Hauskaa oli.

Ja suunnitelmat ovat taas muutuneet auton suhteen. Nyt yritetään lainata yheltä vanhemmalta herrasmieheltä, jonka Charlotte tapasi jollain kurssilla, Jeep Cherokee 94:sta. Kiinteään hintaan saatais auto alle, pitäis vaan sitten tiukka sopimus tempasta kirjallisena, että välttyy sitten ongelmilta jos jokin menee vikaan. Ei sinällään tämäkään aivan ongelmaton juttu, mutta kyllä se vähän niin on että auto täytyy alle saada, jos meinaa ottaa täällä olemisesta kaiken irti. Jos tahtoo auton vuokrata esim viikonlopuksi, niin siinä on omat jipponsa ja hankaluutensa. Toivotaan että onnistuu.

Mutta jospa tästä kokeilisi lisätä pari kuvaa tuonne flickr:iin, ja sitten vaikka vähän opiskelisi. Ehkä. Toivottavasti. Korvaavaa tekemistä kun on niin kovin helppo keksiä. Jopa täällä keskellä korpea.


No comments: