Saturday, January 27, 2007

Spring Break

Hoplaa.

Spring Break on iso juttu täällä. Se sijoittuu maaliskuun alkuun (vaihtelee kouluttain), ja kestää noin viikon. Suurin osa niistä opiskelijoista joilla on rahaa tuntuisi matkustavan Floridan aurinkoon ja rannoille. Varmasti osa porukasta päätyy myös Las Vegasiin ja muihin vastaaviin biletyskaupunkeihin. Ne joilla ei ole rahaa paiskivat hommia tai menevät vanhempien luokse ilmaisille sapuskoille.

Itse suunnistan maaliskuun 4. päivä kohti Floridaa, Clearwater beachia joka sijaitsee jossain Taman ja St. Petersburgin maastossa ja hujakoilla. Siellä odottaa pienehkö Hostel, ja sen 10 hengen dormi, joka maksaa 17 dollaria yö. Tuo hinta ei ole ollenkaan paha, kun ottaa huomioon maan jossa ollaan ja sen yleisen hintatason. Lisäksi noita hostelleja ei tässä maassa ihan hirveästi ole, tuokin ilmeisesti ainoa tuolla alueella. Samaan hostelliin suunnistaa täältä myös Guillermo, Yassine ja Malou (hollantilaisia kaikki), sekä muutama muu puolituttu täältä koululta.

Mutta tosiaan, ei paha. Rannalle matkaa noin 5 min, ja lisäksi hostellilla on oma pieni uima-allas ja allas-alue. Kaikkien olen kuullut kehuvan tuota aluetta ja rantaa, joten odotukset ovat korkealla. Viikon verran makoilua rannalla ja yleistä lööbailua ei kuullosta hullummalta. Tarkoitus olisi myös vähän sukellella, joten toivotaan että alueelta löytyy sukelluskouluja joiden hintataso on kohdallaan, sekä tietysti jotain mielenkiintoisia sukelluskohteita.

2 comments:

Anonymous said...

KYLLÄ TAUKOA KELPAA PITÄÄ SILLOIN TÄLLÖIN

Anonymous said...

www.drunkenteenagersinspringbreak.com