Friday, January 5, 2007

Orientaatiota

Ensimmäinen päivä orientaatiota takana. Perusmättöä, vähän viisumiasiaa, opiskelijakortit hommattu jne. Huomena kovasti lisää, kursseille ilmottautumiset ym edessäpäin. Kolme rokotusta sain tänää, ihanuutta. Kaikilla muilla maksimi yksi, useimmilla ei sitäkään, minulla kolme. Eipähän ainakaan sitten taudit tartu.

Ensimmäinen yö myös uudessa asumuksessa takana, ja piakkoin toinen edessä. Kämppistä ei ole vielä näkynyt, Ellis nimeltään tiettävästi. Systeemihän toimii täällä siten (ainakin tässä residence hallissa), että käytävien varrella on huoneita, jotka aina jakaa kaksi ihmistä. Yhteiset vessat, keittiöitä ei ole. Itse talo on käsittääkseni vanhimmasta päästä mitä täällä löytyy, ja myös näyttää osittain siltä. Huone on pienehkö, mutta eikai täällä nyt olekaan tarkoitus kovin paljon aikaa viettää. Molemmilla oma sänky(ylläri), ja omat pienet kirjoituspöydät. Kämppiksellä on pieni jääkaappi, eiköhän sinne mahdu myös meikäläisen tavaroita(cokista lähinnä, on muuten halpaa täällä jei). Wal-martista on tullut nyt osteltua lakanoita, lamppu ym roinaa, näillä pärjää.

Ajatus siitä että jakaa tällaisen pienen huoneen tuntemattoman kanssa on vielä vähän vieras (sänkyjenkin välissä ilmaa vain n. metri). Mutta mikäs siinä, toivotaan että kämppis tykkää nukkumisesta yhtä paljon kuin minä.

Kampus vaikuttaa melko mukavalta, vaikka se Amerikkalaisessa mittakaavassa melko pieni onkin. Cullowheen kaupunki on olematon, siihen kuuluu ehkä bensa-asema, pari ravintolaa ja kioski. Läheinen (noin 5 min autolla) Sylvan kaupunki on jo snadisti isompi, siellä on useampikin bensa-asema, todella monta pikaruokalaa/ravintollaa (paikan kokooon nähden) ja kaipa siellä kioskikin jossain on. Ja wal-mart, joka on pikkaisen vaikkapa Kotkan prismaa isompi.

Kello on tätä kirjoitellessa noin kymmenen paikallista aikaa, ja väsyttä ihan pirusti. Päivä on siis ilmeisesti ollut melko rankka.

Osoitteesta:
http://www.flickr.com/photos/83104424@N00/

Kuvia, lisäilen varmaankin myöhemmin kaikenlaisia. Jos jaksan, jos ketään kiinnostaa.

Nyt sitä kävisi nukkumaan, myöhemmin taas lisää jorinoita.

No comments: