Sunday, January 21, 2007

Ostelua

Eilinen päivä tuli kalliiksi. Ajelimme naapuriosavaltio Tenneseehen, Pigeon fork nimiseen kaupunkiin. Siellä vähän aikaa etsittyämme löysimme matkamme määränpään, Pigeon fork outlet mall:in. Se on kasa eri merkkien outlet/tehdasmyymälä tyylisiä kauppoja, joista merkkitavaraa saa huomattavasti normaalia edullisemmin. Edustettuna tuolta löytyi mm. Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Nike, Ralph Lauren ja Reebok. Sattui vielä olemaan alennusmyntien aika.

Rahaa paloi hieman reilu 200 $. Sillä sain mm. uuden pipon, pari neuletta, pari paitaa, kassin/laukun, deodorantin ja muita tuoksuhommeleita ja lompakon. Sitten kun vielä huomioi että pari päivää sitten posti toi minulle uuden ipodin, niin viikon sisällä on tullut polteltua dollareita enemmän kuin tarpeeksi.

Oli mukava päivä kaikinpuolin. Tavara tekee onnelliseksi ja ajomatkat menivät erittäin rattoisasti. Reitti kulki The great smoky mountains national parkin läpi, ja oli kuin se kuuluisa Juulian spinningtunti (ylämäki,alamäki,ylämäki jne). Komeita maisemia, ei paha. Ollenkaan. Pitää vielä mennä keväällä uudestaan, jolloin luontokin jo vähä heräilee.

Illalla sitten juhlistettiin Hollantilaisen Maloun synttäreitä ranskalaisten Williamin ja Cedricin kämpillä kampuksen ulkopuolella. Mukavaa oli sielläkin.

Seuraavalla viikolla joutuisi jo vähän tekemään asioita koulun eteen. Muutama paperi ja lyhyt raportti pitäisi jostain taikoa. Eiköhä se siittä, ja kohtahan se on taas viikonloppu.

2 comments:

Anonymous said...

On se US of A näköjään materialismin luvattu maa, mutta kerranhan siellä vaan käydään. Säästä ny kummiski vähä rahaa paluu lentoon niin pääset pelaamaan kyykkää ainakin ensi kaudella.

-Jussi

Anonymous said...

Phöh, mä löysin paremmankin plokin netistä: http://tissiblogi.blogspot.com/