Sunday, January 14, 2007

Overdose & urheilua

Yliannostusta pukkaa. Coca-cola, eli kokis, on täällä halpaa. Wal-martista sitä saa 2 litraa dollarilla. Sitä saa kaikista koulun ruokapaikoista. Mukin uudelleen täyttäminen ei maksa mitään. Cola-automaatteja on kaikkialla. Niitä on koulun käytävillä, kuntosalilla ja myös tämän asuinrakennuksen alakerrasta löytyy muistaakseni kaksi automaattia.

Jos sitä rupeaa laskeskelemaan, niin aterioita tulee syötyä noin kaksi kertaa päivässä. Molemmilla kerroilla tulee juotua vähintää yksi mukille, joka näyttäisi olevan noin 7.1 desiä. Eli tuosta tulee jo noin 1,4 litraa. Sitten vielä ainakin toisella kerralla tulee otettua refill, koska se on ilmainen, ja vietyä noin 7.1 desiä samaa tavaraa kotiin. Eli siitähän tulisi jo sitten hieman reilu kaksi litraa kokista päivässä. Ei hyvä.

Toki muutakin voi juoda, vettä löytyy, maitoakin paikoittain, ja suuri valikoima muitakin limppareita. Mutta kun se kokis on siinä, ja hinnasta ei tarvi sinällään välittää (ruuat ja juomat menevät isep-maksun alle), niin jotenkin sitä tulee vaan aina otettua sitä tuttua ja turvallista. Ehkäpä siihen kohta kyllästyy, mene ja tiedä.

Ruuat täällä ovat vahvasti pikaruoka painotteisia. Löytyy pizzaa, hamppareita, ranskiksia, nachoja, tacoja ym. Salaattia on myös onneksi tarjolla, pitäisi pyrkiä sitä syömään vähän useammin. Yhdessä ruokalassa on all you can eat tyylinen buffetti, josta saa hieman "normaalimpaa ruokaa", mutta se on hieman kauempana, eikä ruoka ainakaan yhden kokeilun perusteella ollut kovin kummoista. Eli kuolemaa pukkaa myös tällä rintamalla.

Koska elämäntavat ovat täällä siis melkein pakon sanelemana epäterveelliset, pitäisi pyrkiä liikkumaan kovasti, jumalallisen kaunis kehoni ei kaipaa lisäkiloja. Puitteet ruumin rankomista varten ovat täällä kohdillaan. Koulun kuntosali ei ole aivan mielettömän iso (opiskelijamäärän huomoiden) mutta laitteita ja vimpaimia riittä kuitenkin kivasti. Vielä kun välttelee ruuhkaisimpia aikoja, niin hyvin mahtuu.

Lisäksi koululta löytyy uima-allas, jota en tosin ole vielä tarkastanut, yleisurheilukenttää, futiskenttää, erilaisia viheriöitä sun muita golffia varten, koriskenttiä/halleja, tenniskenttiä jne jne. Eli tekemistä pitäisi löytyä. Tänään kävin ensimmäistä kertaa muutaman toverin kanssa erään futisjengin harjoituksissa. Tuo jengi ilmeisesti treenaa 4 kertaa viikossa, ja tarkoituksena on kai pelata jossain vaiheessa muiden koulujen joukkueita vastaan. Touhu ei ainakaan ekoissa treeneissä vaikuttanut kovin vakavalta, joka sopisi minulle hyvin. Eli katsellaan mitä tapahtuu, ja miten jaksetaan mukana roikkua.

Huomena on onneksi Martin Luther King memorial day, joka tarkoittaa vapaapäivää. Saa lööbailla rauhassa vielä yhden päivän, tulevalla viikolla pitäisi kai jo vähän opiskellakin.

1 comment:

Anonymous said...

Parhautta <3

Näytä niille jenkkikoirille miten suomi-poika tulee sukille nappulat edellä. Aja!!

t. Aleksi